Liga 1

Mihai Costea ar putea fi trimis pe bancă! » Pedepsit

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ţicleanu se gîndeşte să-l scoată din echipă pe Mihai Costea din cauza formei slabe şi a indisciplinei.

 

"Unii jucători trebuie să-şi schimbe urgent atitudinea! Dacă nu, se elimină!", a ameninţat antrenorul Aurel Ţicleanu la începutul săptămînii. Surse autorizate susţin că Mihai Costea (22 de ani) se numără printre principalii alb-albaştri vizaţi de antrenor. "Nouarul" Ştiinţei l-a scos din sărite pe Ţicleanu la meciul cu Poli Timişoara (1-1) pentru că a refuzat să iasă de pe teren la momentul schimbării. Azi, cu Astra, atacantul e anunţat doar rezervă, după ce în primele patru etape a fost de fiecare dată titular.

De altfel, Costea II era ieşit din calcule şi pentru meciul cu bănăţenii. Staff-ul tehnic testase toată săptămîna la antrenamente o formulă de echipă cu Stoianof - Piţurcă jr. cuplu de atac, însă la ultima şedinţă de pregătire primul s-a lovit. În sezonul trecut, la Vaslui, olandezul Mark Wotte a decis ca Mihai să nu facă parte din primul "11" şi s-a lăsat cu scandal. Atacantul a făcut o criză de nervi pe banca de rezerve în timpul jocului, ameninţînd că se lasă de fotbal.


7 goluri a marcat Costea II în sezonul trecut, clasîndu-se pe doi din lotul Ştiinţei după fratele lui, Florin, care a punctat de nouă ori


"Craiova ar fi avut nevoie de cîteva transferuri cu nume care să le ridice moralul jucătorilor mai vechi din lot şi care şi-au cam pierdut motivaţia"
Costică Ştefănescu, fost căpitan Craiova Maxima

OK pentru Gargorov
Mijlocaşul Emil Gargorov se pregăteşte să revină azi pe gazon după două etape în care a absentat din cauza unor probleme musculare. Bulgarul a primit avizul medicului că poate juca şi a făcut ieri deplasarea cu restul lotului. "Accidentarea din meciul cu Steaua fusese recuperată şi Gargorov putea evolua şi cu Poli, însă el s-a accidentat în ultimul moment şi la celălalt picior. Putea forţa, dar risca o ruptură", a explicat doctorul Claudiu Stamatescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.