Europa League

Goga a fost distrus cînd a văzut că n-a prins echipa cu Manchester City

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Un apropiat al jucătorului a dezvăluit că atacantul a fost gata să izbucnească în lacrimi cînd a văzut că nu prinde echipa cu Manchester City.



Prima victimă din mandatul lui Vladimir Petrovici la Poli Timişoara este Dorin Goga. Atacantul de bandă a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul cu Manchester City, jucătorul arătîndu-se extrem de dezamăgit de alegerea antrenorului. "Era foarte supărat, se vedea pe el. Mai avea un pic şi îi dădeau lacrimile. Nu-i venea să creadă că ratează un asemenea meci", a dezvăluit un fotbalist.

Goga nu a reuşit să-l impresioneze pe "Pizon" în primele etape, el făcînd parte dintr-o listă cu mai mulţi jucători care au fost avertizaţi că vor fi lăsaţi pe banca de rezerve dacă nu-şi îmbunătăţesc jocul. "Dorin nu se regăseşte, iar în teren se întîmplă ceva cu el. Este mereu altruist, dar îşi doreşte foarte mult să înscrie", a dezvăluit un membru al staff-ului tehnic.

La finalul meciului cu Manchester, Petrovici s-a arătat iritat cînd a fost deschis subiectul Goga: "Nu cred că ne-a lipsit fantezia în atac şi nu vreau să caut aspecte negative după un asemenea meci. Goga n-a jucat pentru că n-a jucat. A fost decizia mea", a spus sec "Pizon".

1 gol a înscris Goga în 7 meciuri jucate în acest sezon

12 reuşite a avut Dorin Goga în sezonul trecut pentru Poli, fiind golgeterul echipei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.