Tenis

Nadal, eliminat în sferturi la Cincinnati. Federer a rămas în lupta pentru titlu

nadal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rafael Nadal, numărul unu mondial, a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului de Masters de la Cincinnati, fiind învins de cipriotul Marcos Baghdatis.

 

Cu 18 aşi şi un joc ofensiv, Marcos Baghdatis a reuşit să obţină prima victorie în faţa ibericului, după şapte întîlniri în care s-a impus Nadal. Ocupantul poziţiei 20 în clasamentul ATP, a cîştigat cu 6-4, 4-6, 6-4, după aproape două ore şi jumătate de joc.

"La ultima minge de break, Nadal a făcut o dublă greşeală, pentru că, pe durata întregului meci am pus presiune pe el", a declarat Baghdatis.

Nici favoritul doi, Novak Djokovic, nu a avut mai mult noroc. Sîrbul a fost învins de Andy Roddick (cap de serie nouă), cu 6-4, 7-5, în timp ce Andy Murray (favorit patru) a pierdut în faţa lui Mardy Fish, cu 6-7, 6-1, 7-6.

Doar Roger Federer s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati. Elveţianul a trecut de rusul Nikolay Davydenko, din Rusia, cu 6-4, 7-5. Pentru un loc în finală, Federer va trebui să-l învingă pe Marcos Baghdatis, în timp ce Mardy Fish va juca împotriva lui Andy Roddick.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.