Liga 1

Aron Huzu: "Comunicarea dintre central şi asistenţi este precară! Fiecare îşi apără pielea!""

Aron Huzu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aron Huzu, fostul preşedinte CCA, a comentat, în direct la la GSP TV, despre situaţia arbitrajului românesc şi despre probleme apărute în etapa a cincea din Liga 1.

 

"Faza, dacă o iei per ansamblu, nu este deloc uşoară. Doar dacă vezi reluări, îţi dai seama ca s-a comis o greşeală, dar, în timpul meciului, este greu să-ţi dai seama de ce s-a întîmplat. Istvan Kovacs era destul de departe de fază, apoi nu a ştiut ce să mai facă", a declarat Aron Huzu.

"Dialogurile care se petrec între arbitru şi jucători trebuie să se bazeze pe respect. Dacă Istvan Kovacs a avut un vocabular jignitor în faţa fotbaliştilor, pe viitor îşi va îngreuna situaţia cu fotbaliştii", a afirmat Huzu.

"Comunicarea dintre central şi asistenţi este cam precară. Am observat că fiecare îşi apără pielea, nu se ajută deloc", a declarat Aron Huzu.

"În ceea ce îl priveşte pe Radu Petrescu, mă surprinde foarte tare ceea ce a făcut, pentru că el este un băiat foarte bun. Nu asta trebuia să fie preocuparea lui, el trebuia să fie concentrat, mai ales că jocul a fost liniştit. Doar o scînteie a aprins meciul, iar dacă el era mult mai atent şi oprea meciul la timp, nu se mai ajungea la un asemenea scandal", a încheiat Aron Huzu.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.