Liga 1

Circ la Vaslui înainte de meciul cu Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu un sfert de oră înainte de startul partidei dintre Vaslui şi Steaua tensiunea a atins cote maxime la stadion. Gigi Becali şi ceilalţi oficiali ai Stelei au fost opriţi la poarta stadionului, iar bodyguarzii de la arena le-au interzis accesul cu maşinile în interiorul bazei. Oficialii doreu să stea la peluzele stadionului şi nu la tribuna oficială, acolo unde moldovenii le-au rezervat locuri.

 

"Este nesimţire ce se întîmplă aici! L-am sunat pe Porumboiu, dar nu răspunde la telefon. Probabil special ca să ne şicaneze. Este inadmisibil!", a declarat unul dintre oficialii Stelei.

În cele din urmă, oficialii Stelei au intrat în stadion şi sînt în peluza stadionului, acolo unde era rezervat sectorul pentru galeria Stelei.

În momentul în care au ajuns în peluză preşedintele Vasluiului, Ciprian Damian, i-a sunat pentru a-i chema la tribuna oficială. Patronul Stelei şi cei din conducerea clubului din Ghencea au acceptat invitaţia, însă oficialii roş-albaştrii nu au mai fost lăsaţi de stewarzi să treacă.

Patronul Stelei a sărit un gard pentru a putea ieşi din peluză. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.