Liga 1

Cui dedică roş-albaştrii victoria: "Pentru Bănel şi pentru suporteri"

Articol de Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roş-albaştrii au declarat la final că dedică victoria categorică lui Nicoliţă, dar şi fanilor, care n-au făcut deplasarea din cauza divergenţelor cu conducerea gazdelor


Succesul en fanfare obţinut de Steaua i-a determinat pe toţi elevii lui Dumitrescu să declare că împart victoria cu Bănel Nicoliţă, dar şi cu susţinătorii lor, care nu au putut să fie prezenţi pe arenă.

Primul care s-a gîndit la Bănel şi la faptul că trece prin momente grele după conflictul cu Răzvan Lucescu şi după accidentarea suferită a fost chiar cel mai bun fotbalist stelist, Romeo Surdu. "Unul dintre cele două goluri îl dedic lui Nicoliţă. Este colegul şi căpitanul nostru, a avut multe realizări la această echipă şi trebuie susţinut acum", a spus autorul celor două goluri.

La suporteri s-a gîndit stoperul Abrudan. "La finalul partidei, chiar mă şi îndreptam spre peluză să-i salut, ca de obicei, pe ultraşii noştri, însă apoi mi-am reamintit că ei n-au putut să intre pe stadion şi n-au fost cu noi. Victoria le aparţine şi lor pentru că şi ei ne-au fost alături atunci cînd ne-a fost greu şi ne-au împins de la spate să cîştigăm", a spus Abrudan.


"Sîntem alături de Bănel Nicoliţă, chiar dacă în seara asta el n-a fost cu noi. El e sufletul Stelei, trece printr-o perioadă mai grea şi trebuie susţinut"
Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua

"Mergem la Zurich să ne calificăm, poate să se termine meciul şi 10-10, nu contează scorul, contează să ajungem în grupele Europa League"
Octavian Abrudan, fundaş Steaua

"Poate că banderola pune o oarecare presiune pe cel care o poartă, dar eu n-am stat să mă gîndesc la acest lucru. Mergem să batem şi la Zurich"
Cristi Tănase, căpitan Steaua

"Am făcut o partidă bună. Chiar dacă am întîlnit o trupă bună, ne-am făcut singuri meciul uşor"
Mihai Răduţ, mijlocaş Steaua


TELEVIZĂRI
Steaua pe ProTV, Vaslui şi Timişoara pe DigiSport
Joi se dispută returul play-off-ului Europa League în care sînt implicate patru echipe româneşti. Partida Grasshopper - Steaua va fi transmisă de ProTV începînd cu ora 20:30, în timp ce Lille - Vaslui şi Manchester City - Poli Timişoara, ambele cu startul la ora 21:45, vor fi transmise la DigiSport Plus, respectiv DigiSport. Urziceni încă negociază, tot cu DigiSport, drepturile de televizare a returului cu Hajduk Split, programat la ora 20:30.

ADVERSAR EUROPA LEAGUE Grasshopper şi-a pierdut portarul
Trupa lui Ciriaco Sforza a cedat ieri în campionat, 0-3, acasă cu liderul FC Lucerna. Pe lîngă puncte, Grasshopper a pierdut şi un om de bază, portarul Konig, numărul 1 al lor în meciul din Ghencea. A ieşit accidentat în minutul 41, la 0-0. Sforza a început aproape cu aceeaşi echipă ca şi cu Steaua: Konig (41 I. Benito) - Menezes, Vallori, Smilnajici, Voser - Salatici - Lang (71 Colina), Cabanas, Toko, Zuber - Renella (61 I. Emeghara). Grasshopper ocupă locul 8 din 10 echipe, cu doar 5 puncte în 6 etape.

ADVERSAR EUROPA LEAGUE Lille a remizat cu Sochaux
Adversara Vasluiului din play-off-ul Europa League, Lille, a terminat la egalitate cu Sochaux, scor 0-0, în etapa a treia din campionatul Franţei. Rudi Garcia a folosit formula: Landreau - Debuchy, Rami, Chedjou, Beria - Balmont, Mavuba, Cabaye (87 Dumont) - Gervinho, De Melo (66 Frau), Hazard (75 Sow).

Bilete pentru returul de la Zurich
Suporterii Stelei care doresc să vadă din tribună meciul retur cu Grasshopper pot achiziţiona bilete de la tribuna oficială a stadionul din Ghencea astăzi şi mîine, între orele 11:00 şi 16:00. Miercuri, tichetele vor fi disponibile la hotelul Renaissance din Zurich, acolo unde se va caza Steaua. Un bilet costă 25 de franci elveţieni, adică aproape 20 de euro, însă fanii pot cumpăra doar achitînd cu franci.

"Dacă Ilie rezistă mult, e minune!"
Dan Petrescu a comentat ieri instalarea lui Ilie Dumitrescu pe banca Stelei. "M-aş bucura enorm ca el să facă performanţă la clubul la care a venit prima oară, de la 8 ani. Totuşi, dacă va rezista mult ca antrenor ar fi o minune pentru că pînă acum nimeni n-a făcut-o", a declarat "Bursucul", care e lider în liga secundă din Rusia cu Kuban Krasnodar, avînd 8 puncte în faţa locului 2.

"Lipsă de respect a Vasluiului"
Gigi Becali şi apropiaţii săi au avut probleme în momentul în care au ajuns la stadion. Ei n-au fost lăsaţi să intre cu maşina în incinta arenei, după care li s-a interzis să meargă în peluză, acolo unde doreau să stea. După ce s-au aşezat totuşi acolo, au fost sunaţi de oficialii Vasluiului, care i-au invitat la "oficială". Becali a sărit peste garduri (foto), fiindcă stewarzii nu-l mai lăsau să se întoarcă şi, în cele din urmă, a ajuns în lojă. "Am vrut să plec cînd am văzut cum am fost primiţi", a spus Gigi, completat de Duckadam: "Lipsă crasă de respect a celor de la Vaslui".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.