Liga 1

Mititelu: "Sînt şanse foarte mari să vină Piţurcă la Craiova!"

Adrian Mititelu, Mititelu, Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fanatik Show, DigiSport. Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a vorbit despre viitorul tehnician al echipei din Bănie.

"Sînt şanse foarte mari să vină Piţurcă la Craiova! M-am întîlnit cu el azi în Bucureşti, inima îmi spune că va veni la noi. El înainte de orice este oltean.

Aş vrea să mă retrag, să am şi eu linişte, să conducă Piţurcă clubul, să fie manager general. Eu şi copiii mei vom rămîne doar acţionari. Nu m-am gîndit că Piţurcă vrea să îşi ia revanşa pentru ce i s-a întîmplat la Steaua. Piţi a zis că un titlu cu Craiova face cît zece cu Steaua! Craiova este bombă atomică în momentul cînd are echipă! Nici o echipă din România nu are fanatismul Universităţii.

Am încredere uriaşă în Piţurcă, el îşi face singur contractul. Dacă nu reuşeşte Piţi, nu mai reuşeşte nimeni. Nu poate să mă refuze, nu am nici o emoţie. Poate să ceară ce garanţii vrea el! Lotul are nevoie de îmbunătăţiri. Poate fi un moment istoric pentru Universitatea Craiova", a spus Mititelu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.