Liga 1

Încă 10 zile de pauză » Bănel pierde alte două meciuri!

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Stelei e accidentat mai grav decît se credea şi va rata atît returul cu Grasshopper, cît şi derby-ul cu Timişoara.



Steaua a bătut la Vaslui fără Nicoliţă şi continuă să evolueze fără cel mai vechi jucător al ei. Bănel a simţit probleme musculare pe finalul partidei tur cu Grasshopper şi a aflat acum că leziunea e mai serioasă decît bănuia. El a stat deja o etapă şi va lipsi şi în următoarele două jocuri ale roş-albaştrilor, returul de joi din play-off-ul Europa League şi runda viitoare din Liga 1, contra lui Poli Timişoara.

Absenţa fostului căpitan a fost suplinită duminică seara de Mihai Răduţ, mutat din mijlocaş central pe banda dreapă. Fotbalistul adus de la Internaţional a fost notat cu 7 în Gazetă şi e apreciat de Ilie Dumitrescu. Antrenorul îl consideră tehnic şi creativ, de aceea are încredere în el.

Răduţ, cumpărat de Steaua în vara asta, a fost cel mai "plimbat" jucător în debutul stagiunii. A început ca mijlocaş central ofensiv, cu Piţurcă, Ilie l-a folosit apoi închizător, iar acum a ajuns mijlocaş dreapta! Becali plînge după Bănel: "Păcat că s-a accidentat tocmai acum! Am fi avut nevoie de Nicoliţă".


4 a fost nota primită de Bănel după jocul cu Grasshopper, în care s-a accidentat. A fost cel mai slab meci al lui din acest sezon

2 mijlocaşi dreapta are Steaua în lot, amîndoi accidentaţi: Nicoliţă şi Szekely. Janos redevine apt abia peste o lună

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.