Liga 1

Venirea lui Dani Coman îl sperie pe "Pepe" » "Bornescu e pierdut"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oameni de la Craiova care îl cunosc bine pe Mircea Bornescu avertizează că goalkeeper-ul nu va face faţă psihic concurenţei cu Dani Coman.



"Sosirea lui Dani Coman îl va distruge repede pe Bornescu!", îi asigură pe giuleşteni persoane din anturajul Universităţii Craiova, echipă unde goalkeeper-ul a stat 4 sezoane. 

Oltenii prezintă situaţii similare din perioada alb-albastră a portarului de 30 de ani, cărora acesta nu le-a făcut faţă: "Cînd a trebuit să-l luăm pe Glen Moss la Universitatea în 2006, înainte să semneze cu Dinamo, Bornescu parcă a înnebunit! S-a certat rău cu Adrian Mititelu, i-a spus că nu are nevoie de concurenţă şi să aleagă, ori pe el, ori pe neozeelandez! Pînă la urmă, Mircea a avut cîştig de cauză".

Un alt episod s-a petrecut vara trecută: "Supărat din cauza ratării obiectivului pe ultima sută de metri, Mititelu le-a spus jucătorilor că nimeni nu mai are statut de titular. I-a zis lui Mircea că dacă nu accepta concurenţa cu Lung junior, e liber să plece. Bornescu s-a simţit lezat şi a ales apoi să plece. Nu poate accepta gîndul că cineva îi suflă în ceafă şi că ar putea să devină numărul doi. Aşa, clachează psihic".

Pepe a fost deja anunţat că în eventualitatea unei oferte bune, va fi lăsat să plece.

Sondaj rapidisti.ro:
Pe cine vrei în poartă?
Bornescu 79,43 %
Coman 20,57 %
Total: 7080 voturi


"Deocamdată, Coman nu e pregătit să intre în primul <11>. Nu e nici o presiune pe Bornescu! Va fi titular cine se antrenează mai bine, nu mă interesează cum îl cheamă!"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

500.000 de euro e preţul fixat de Rapid lui Bornescu, portar ce a venit liber de contract în Giuleşti în toamna lui 2009

250.000 de euro e salariul lui Coman la Rapid, cu 70.000 mai mare decît cel al lui Bornescu


Veronezi: "Daţi-mi drumul!"
Gustavo Veronezi (28 de ani) vrea să plece la două luni de cînd a semnat cu Rapidul, supărat că nu i s-a dat o şansă ca titular nici măcar în intervalul de timp în care Mihai Roman a fost accidentat. "Nu mă simt apreciat şi nici nu m-am acomodat cum aş fi vrut", i-a spus fotbalistul de bandă dreaptă lui Marius Şumudică. Veronezi a bifat doar 7 minute în primele 5 etape şi ar putea reveni la grecii de la Kerkyra, care îl vor înapoi. Rapid vrea în locul lui un jucător din Portugalia.


>> Dinu Gheorghe: "După primele 5 etape mi-a plăcut integral jocul echipei cu FC Vaslui şi faptul că am reuşit egalul propus la Urziceni, la meciul de adio în Liga 1 al Unirii".
>> "Am dovedit că la Mediaş a început o nouă etapă şi sper să confirmăm faptul că sîntem pe un drum bun. Luaţi <1 solist> cu Rapid!", a anunţat directorul general al lui Gaz Metan, Ioan Horoba, înaintea meciului de vineri.
>> Gaz Metan a anunţat preţurile biletelor pentru partida de la Sibiu. Cele mai ieftine tichete sînt la sectoarele B, 30 de lei, iar cele mai scumpe, la sectorul C, 50 de lei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.