Liga 1

Porumboiu s-a săturat! Bodipo, fantoma de lux, e out!

Rodolfo Bodipo, Bodipo, FC Vaslui

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bodipo a fost ieri dat afară, după ce a reuşit "performanţa" de a atinge mingea de doar 22 de ori în cele 3 meciuri în care a jucat


Rodolfo Bodipo (32 de ani) şi-a încheiat deja aventura în Liga 1. Atacantului împrumutat de la Deportivo La Coruna şi plătit cu un salariu regesc, 30.000 de euro pe lună, i-a fost reziliat contractul, reproşîndu-i-se evoluţiile catastrofale.

În cele 3 partide în care a jucat pentru galben-verzi, cu Rapid (0-2), cu FCM Tg. Mureş (1-1) şi cu U Cluj (1-1),  Bodipo a dezamăgit crunt. Conform monitorizărilor italienilor de la Digital Soccer Project, în cele 178 de minute în care s-a aflat pe gazon, el a atins balonul de numai 22 de ori, pierzînd 14 dintre acestea! Motiv pentru realizatorii emisiunii Fotbal Club, de pe DigiSport, să-l declare "Trompeta Etapei" după "isprăvile" din întîlnirea cu tîrg-mureşenii.

"Rodolfo revine la Deportivo", a anunţat impresarul atacantului, Javier Gonzales, însă galicienii nu-l vor nici ei şi-l vor împrumuta divizionarei secunde Elche.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.