Liga 1

Răduţ: "Grasshopper ne-a pus probleme la meciul tur, dar sperăm să ne calificăm"

Mihai Radut

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mihai Răduţ îşi doreşte ca Steaua să continue parcursul ascendent, să cîştige titlul şi să meargă cît mai departe în Europa League. Fotbalistul formaţiei roş-albastre crede că echipa sa va avea un meci dificil la Zurich, dar speră ca formaţia din Ghencea să meargă mai departe.

"Sîntem într-o perioadă foarte bună, am obţinut 4 victorii şi un egal în campionat, plus succesul din Europa League. Sîntem mulţumiţi că am început bine, ne dorim să o ţinem aşa pînă la sfîrşit.

În 2006, cînd Steaua a avut un start la fel de bun eu eram la Ardealul Cluj, echipa la care m-am format. Normal că am visat să ajung aici, am sperat şi sînt fericit că mi-am realizat visul.

Steaua e pe o pantă ascendentă, avem un moral foarte bun,  cei de la Grasshopper stau foarte bine în teren, ne-au pus probleme aici. Ne dorim să fie anul Stelei, să mergem cît mai departe în cupele europene, să ne menţinem în top în Liga 1. Avem şanse destul de mari, şi Vasluiul are o şansă bună de a merge mai departe în cupele europene", a spus Răduţ la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.