Liga 1

Lopez Caro: “Jucătorii mei au făcut eforturi enorme şi trebuia să fie recompensaţi"

Articol de Cristian Lapa  —  joi, 26 august 2010

Antrenorul Lopez Caro îşi felicită elevii pentru efortul depus, însă este nemulţumit de prestaţia arbitrilor.

 

"Arbitrul vrea să mă comport profesionist, tot respectul pentru el, dar trebui să fac o analiză a eforturilor noastre, nu a arbitrajului. Cred în conştiinţa profesională şi în responsabilitatea pe care trebuie să ţi-o asumi cînd comiţi erori. Nu este vorba doar de arbitrul principal, ci şi de cei doi colegi. Sentimentul principal este legat de o durere în suflet. Jucătorii mei au făcut eforturi enorme şi doream ca acest lucru să fie recompensat", a spus spaniolul.

"Nu snt mulţumit sută la sută. Au fost două meciuri foarte echilibrate, cu două modalităţi de joc total opuse. Ei au controlat meciul, dar şi noi am avut mai multe ocazii în tur. Dacă am fi cîştigat acum, am fi uitat acel meci. Nu prea am fost precişi în faza de atac, cu puţine şanse de a înscrie.

Tehnicianul vrea să continue munca începută la Vaslui şi nu ia în calcul demisia. "Vreau să continuu munca ca pînă acum  şi să fim mai puternici în toate fazele jocului, dar mai ales să încercăm să le insuflăm jucătorilor încredere, iar clubul să aibă un impact mai pozitiv".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.