Europa League

Ilie Dumitrescu a fost disperat de prestaţia lui Dorel Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe parcursul primei reprize, antrenorul Stelei a fost scos din sărite nu atît de jocul sub aşteptări al echipei sale, cît mai ales de prestaţia lui Dorel Stoica. Cinci au fost momentele în care Dumitrescu a erupt în urma unor decizii ale elevului său care l-au nemulţumit total:


Minutul 11 - Stoica a pierdut un tempo în faţa unui adversar, i-a lăsat spaţiu şi a ieşit o situaţie de gol la poarta lui Tătăruşanu. Ilie s-a întors către bancă şi a ridicat din umeri, sugerînd că n-a înţeles ce a vrut să facă închizătorul său.

Minutul 15 - Dorel a oferit o pasă simplă în blocajul advers, moment în care antrenorul a răbufnit. L-a chemat către el pe mijlocaşul cu numărul 5 şi s-a răstit la acesta, Stoica dîndu-i replica prin semne din mîini! Imediat, Dumitrescu i-a chemat de pe bancă pe Păcurar şi pe Anghelov şi i-a trimis la încălzire.

Minutul 27 - Steaua a pasat bine pînă în jumătatea lui Grasshopper, Dorel a încercat o pasă filtrantă pentru Surdu, dar balonul s-a dus exact în bocancul lui Salatici. Ilie a ridicat mîinile spre cer, a dat din cap că nu înţelege ce se petrece cu elevul său şi s-a uitat stupefiat către rezervele care se încălzeau pe margine.

Minutul 41 - Acelaşi Stoica a pasat greşit pentru Surdu, care scăpase pe culoar. Tehnicianul roş-albaştrilor şi-a pus mîinile în şold, a bătut de 3 ori din palme, apoi şi-a trecut degetele prin păr şi a discutat cu secundul Edi Iordănescu cîteva zeci de secunde, părînd total nemulţumit de modul în care Dorel joacă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.