Nationala

Lumea nu se înghesuie la bilete pentru meciul România - Albania

Articol de Ciprian Avădanei  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bilete la discreţie şi casieri relaxaţi, care invitau trecătorii din jurul stadionului pietrean la cumpărarea tichetelor valabile la meciul naţionalei cu Albania. Acesta a fost decorul momentului în care oficialii Ceahlăului au scos, azi dimineaţă, biletele la vînzare în diverse puncte din afara arenei "Municipal".

Nu doar preţul "piperat", anunţat de FRF pentru un bilet, a fost motivul pentru care cei mai mulţi dintre pietreni au abandonat, cel puţin pe moment, ideea de a-şi cumpăra din prima zi bilete la meciul "tricolorilor", din 3 septembrie. "Nici locaţia de pe primele rînduri de jos ale tribunelor, pe care o garantează în stadion un asemenea tichet, nu prezintă interes. Nici măcar pentru cei care vin şi doar întreabă cum merge vînzarea acestor bilete", spunea unul dintre casierii de la stadion.

25 de lei pentru un loc la peluze, respectiv 35 de lei în sectorul tribunei I şi II sunt preţurile pentru un tichet la partida de vinerea viitoare.

Pînă în prezent, s-au vîndut în jur de 400 de bilete la meciul cu Albania. Se estimează, totuşi, ca 10.000 de oameni să fie în tribune la partida de deschidere a "tricolorilor" din campania de calificare la Euro 2012.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.