Europa League

ADVERSAR STEAUA » Vremuri de restrişte la Liverpool

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu un alt manager pe bancă, Roy Hodgson, şi cu conturile aproape goale, "cormoranii" trăiesc de pe-o zi pe alta.



Prima adversară a Stelei în grupă, Liverpool, navighează mai departe în ape tulburi. Înlocuirea managerului Rafa Benitez cu Roy Hodgson, finalist al ultimei ediţii din Europa League, cu Fulham, nu a adus revigorarea aşteptată. Mai greu atîrnă deocamdată decizia patronilor Tom Hicks şi George Gillett de a vinde, hotărîre ce a indus incertitudine la club şi o lipsă acută de lichidităţi.

Strîmtoraţi la pungă, "cormoranii" au luat ce nu le-a mai trebuit altora, cazul lui Joe Cole (Chelsea) şi al lui Poulsen (Juventus), sau ce-a fost pe piaţă la parametri zero (Jovanovici). În schimb, faţă de sezonul trecut, cînd o eliminau pe Unirea Urziceni (3-1, 1-0), i-au pierdut pe Benayoun, trecut la Chelsea, şi ieri pe argentinianul Mascherano.

Chiar şi aşa, Hodgson şi-a suflecat mînecile muncitoreşte şi s-a pus pe treabă. Deocamdată, pentru Europa League ajunge: 1-0 şi 2-1 cu Trabzon în play-off. Dar în campionat e durere. În primele două etape, cu Arsenal (1-1) şi cu Manchester City (0-3), Liverpool a pierdut 5 puncte din şase posibile. 

Echipa-tip
Reina - Glen Johnson, Skrtel, Carragher, Agger - Jovanovici, Gerrard, Lucas, Kuyt - Joe Cole, F. Torres
Manager: Roy Hodgson


Tamaş îi testează pe cormorani
Înaintea Stelei, Gabi Tamaş va lua pulsul noului Liverpool cu West Bromwich Albion. Meciul e în etapa a 3-a din Premier League, se dispută mîine, de la 17:00, şi va fi transmis în direct pe DigiSport.

Mascherano a ales Barcelona
De ce se temea managerul Hodgson n-a scăpat. Javier Mascherano i-a părăsit ieri pe cormorani, luînd drumul Barcelonei: contract pe 4 sezoane şi un salariu de 5,5 milioane de euro anual. Liverpool se alege cu 22 de milioane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.