Liga 1

Claudiu Niculescu: "A fost meciul de adio!"

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Claudiu Niculescu a bătut-o pe Dinamo în Ştefan cel Mare, după care a anunţat cu lacrimi în ochi că a fost ultima sa partidă pe arena din "Groapă".



Niculescu a plîns la sfîrşitul meciului. Suporterii lui Dinamo i-au scandat numele, deşi atacantul a marcat de două ori împotriva echipei lor favorite şi U Cluj a învins cu 4-3. Claudiu nu a scăpat de emoţii nici la declaraţiile de după joc.

- Claudiu, a fost revanşa ta faţă de Dinamo, care te-a dat la U Cluj?
- N-a fost nici o revanşă, doar o săptămînă foarte agitată. Lumea se întreba dacă joacă Niculescu şi cum va juca...Dacă aş fi fost doar pe bancă, toţi ar fi crezut că n-am vrut să intru pe teren, că m-am dat lovit. De aceea am ţinut să fiu în prima echipă şi sînt fericit că mi-am făcut datoria faţă de fanii lui U Cluj.

- Te-au emoţionat scandările dinamoviştilor?
- Da, s-au comportat fantastic! Nici eu nu i-am uitat, Dinamo rămîne în sufletul meu, e clubul favorit. De aceea nici nu m-am putut bucura pe deplin pentru golurile marcate. Din reflex, plecasem spre banca gazdelor la un moment dat! Cred că a fost ultimul meu joc pe acest stadion, deoarece returul se va juca la Alba Iulia. Iar contractul meu cu U expiră vara viitoare.

- Deci te retragi atunci?
- Nu ştiu ce va fi, dar...Aşa simt, că e ultimul meci pe stadionul Dinamo.

- Ai încurcat-o serios pe Dinamo. Ţi-a reproşat cineva?
- Nu, dar sînt conştient că ei au pierdut puncte importante. Pe de altă parte, şi U Cluj avea nevoie disperată de puncte. Sîntem nou-promovaţi şi trebuie să tragem tare meci de meci ca să rezistăm. Obiectivul nostru e să ne clasăm între primele 12.


"Am avut ani superbi la Dinamo, performanţe pe care nimeni nu mi le poate lua"
Claudiu Niculescu, atacant U Cluj

"Claudiu a venit în vestiar, a plîns. El e un dinamovist adevărat şi un atacant valoros, care şi-a făcut treaba faţă de echipa care-l plăteşte"
Gabriel Torje, mijlocaş Dinamo

"De-acum încolo să nu mai zică nimeni că ne predăm! Claudiu e o legendă pentru Dinamo, a plîns şi-n vestiar! Şi-a luat adio în stilul lui, marcînd"
Gabriel Boştină, mijlocaş U Cluj

Cristea pleacă la Karlsruhe
Andone nu l-a folosit deloc pe Andrei Cristea, ca să-l protejeze de o eventuală accidentare care i-ar fi periclitat transferul la Karlsruhe. Golgeterul campionatului trecut, cu 16 goluri, va trece în zilele următoare la gruparea din Liga a II-a germană. Cristea a mers după meci şi şi-a luat la revedere de la suporterii "cîinilor". (Cătălin Gheorghiu)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.