EURO 2012

Săndoi despre saltul lui Torje la naţionala mare: "Mi l-a luat pe cel mai bun!"

Emil Săndoi, Săndoi, România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul de la tineret, Emil Săndoi, spune că "tricolorii" mici şi-au pierdut liderul prin convocarea lui Gabriel Torje la prima echipă


- Domnule Săndoi, Torje a fost chemat de Răzvan Lucescu la prima reprezentativă.
- Mă bucur pentru Gabi, el este ca şi copilul meu, eu l-am adus la tineret de la 17 ani şi a jucat titular în toate partidele. Dar nu pot să nu am o urmă de regret, pentru că astfel echipa şi-a pierdut cel mai bun om, căpitanul şi liderul echipei.

- Pentru tineret urmează dubla decisivă cu Rusia, nu se va simţi absenţa lui Torje?
- Ba da, el era un jucător foarte important pentru noi. Însă unul dintre obiectivele echipei este să crească jucători pentru echipa mare. Deci, mă bucur că şi Gabi a fost convocat de Răzvan.

- Cum v-a convins Răzvan Lucescu să-l ia pe Torje la "naţionala" mare?
- Au fost anumite discuţii în care mi-a spus: "Îl vreau pentru că am neapărată nevoie de el!". Nu trebuia să mă convingă, prima echipă are mereu prioritate.


"Vom avea două meciuri extrem de grele cu Rusia. În afara lui Torje, alţi jucători de bandă sînt accidentaţi, e vorba de Ochiroşii, Pîrvulescu şi Gîngioveanu. În plus, Răduţ e şi el la prima echipă!"
Emil Săndoi, selecţioner România Under 21


Tineretul, "dublă" decisivă cu Rusia
Pe 3 şi 7 septembrie, "tricolorii" vor juca contra Rusiei în ultimele două meciuri din preliminariile CE 2011. "Naţionala" lui Emil Săndoi se bate cu ruşii pentru prima poziţie în clasament, cele două echipe fiind acum la egalitate, cu 21 de puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.