Liga 1

Piţi jr. ştie care a fost cheia succesului cu Sportul: "Tata a adus norocul!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vîrful Alex Piţurcă e convins că venirea părintelui său a produs un şoc pozitiv echipei



- Alex, prima victorie s-a născut greu...
- Oho, foarte greu! Un meci obositor pe o vreme care nu e pentru fotbal, dar e bine că pînă la urmă am reuşit să-l cîştigăm. Ne-a lipsit prospeţimea, am fost puţini obosiţi, însă am reuşit să respectăm indicaţiile băncii tehnice şi pînă la urmă am marcat şi am cîştigat.

- Ce urmează?
- Vă daţi seamă că avem nevoie de o victorie şi etapa viitoare, în partida cu Pandurii, şi abia după aceea ne vom gîndi la derby-ul cu Rapid. Atmosfera a fost una incredibilă, mi-era dor de un stadion plin, care să ne încurajeze 90 de minute. Sînt convins că foarte mulţi suporteri au venit special pentru tata la acest meci.

- Este tatăl tău un om norocos?
- Normal, din moment ce am reuşit să cîştigăm în minutul 90! Era timpul să înceapă o nouă etapă la Universitatea Craiova. Tata a venit cu norocul!

- Aţi ieşit împreună din vestiar, ce ţi-a zis?
- Nu mi-a transmis nimic special, doar m-a felicitat şi ne-a zis că sîntem o mare familie!



"Mai bine stăteau acasă toată echipa şi toţi antrenorii. Nu te poţi prezenta la Craiova să nu ataci deloc poarta adversă. Prefer să pierd cu 5-3, dar să arătăm şi noi ceva"
Vasile Şiman, patron Sportul

"Vom face tot ce depinde de noi să ducem Craiova în cupele europene!"
Eugen Neagoe, antrenor U Craiova


Trei achiziţii: Varga, Bălan şi Curelea!
Vasile Şiman a însoţit echipa la Craiova. Sînt semnale că patronul Sportului urma să se întîlnească după meci cu Piţurcă pentru a negocia trecerea a trei "studenţi" la Ştiinţa. Este vorba despre Tibi Bălan, Dacian Varga şi Costin Curelea. Şiman a refuzat să comenteze pe marginea subiectului, în timp ce "principalul" oltenilor, Eugen Neagoe, a precizat: "Vrem să aducem doi-trei jucători, dar numele lor îl ştim doar eu şi domnul Piţurcă".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.