Altele

România a debutat cu victorie la Campionatul European de polo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 august 2010

Naţionala de polo a Românieia cîştigat primul meci de la Campionatul European de polo care se desfăşoară la Zagreb (Croaţia).

Tricolorii s-au impus în faţa reprezentativei Turciei, scor 12-6 (3-2, 3-2, 4-1, 2-1), în primul meci din grupa A. Chiar dacă au avut un debut mai slab, românii şi-au revenit în cea de-a doua parte a partidei şi au reuşit să debuteze cu dreptul la Europene.

Pentru România au marcat: Radu Cosmin (4), Nicolae Diaconu (2), Andrei Buşilă (2), Andrei Iosep (1), Mihnea Chioveanu (1), Tiberiu Negrean (1) şi Kalman Kadar (1). De la turci s-a remarcat Alican Cagatay, cu trei reuşite.

Astăzi se mai desfăşoară două partide în grupa A, de la ora 19:00, Italia şi Spania, şi de la ora 21:40, Muntenegru şi Croaţia.

Următorul meci al tricolorilor este programt mîine, de la ora 12:30, împotriva Spaniei, vicecampioana mondială.

Cosmin Radu (căpitan): "Am avut un început mai slab, dar ne-am îndeplinit obiectivul - am cîştigat. Să obţii o victorie în meciul de debut este foarte bine pentru încrederea echipei."

Ladislav Balanov (antrenor secund): "A fost important pentru noi să începem turneu cu un succes. Nu numai că am cîştigat trei puncte, dar am reuşit să marcăm constant. De mîine meciurile vor mult mai dificile şi nu avem voie să facem greşeli ca cele de astăzi."

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.