Liga 1

Stanca, aproape de despărţirea de Steaua. Revine Zapata?

Articol de Gazeta Sporturilor   —  duminică, 29 august 2010

Steaua este foarte aproape de a se despărţi de portarul Răzvan Stanca, venit în această vară de la Pandurii Tîrgu-Jiu, dorit de Victor Piţurcă la Universitatea Craiova.





Stanca nu a evoluat decît într-o singură partidă pentru "roş-albaştri", în deplasarea de la Braşov din etapa a 3-a, meci terminat la egalitate de Steaua cu formaţia antrenată de Daniel Isăilă, scor 1-1. Portarul a fost eliminat în minutul 88, după ce a comis penalty-ul din care gazdele au egalat.



În acest moment, în afara lui Stanca, în lotul echipei din Ghencea se mai află doi portari: Ciprian Tătăruşanu şi Cezar Lungu, goal-keeper-ul formaţiei secunde a "roş-albaştrilor".



O altă soluţie pentru poarta Stelei ar fi readucerea la prima echipă a columbianului Robinson Zapata, la ale cărui servicii s-a renunţat după încheierea sezonului precedent. Zapata a fost doar rezervă la echipa secundă a roş-albaştrilor la meciul din prima etapă a ligii secunde, în care CS Otopeni a învins Steaua II cu 1-0.



Ultima soluţie la care conducerea din Ghencea s-ar putea gîndi ar fi relegitimarea lui Martin Tudor, 34 de ani, acum antrenor cu portarii la Steaua. :)



Perioada de transferări pentru Liga I se încheie pe 10 septembrie. Doar pînă atunci "roş-albaştrii" mai pot transfera un portar în cazul în care se vor renunţa la Stanca.





Cine crezi că va apăra poarta Stelei în eventualitatea în care Răzvan Stanca pleacă la Universitatea Craiova, iar Ciprian Tătăruşanu este indisponibil?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.