Nationala

Crezi că este Contra cea mai bună soluţie a momentului la echipa naţională?

cosmin contra, poli timisoara

Articol de Ștefan Horobeţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Unii au apreciat decizia, alţii cred că este o mare greşeală. Pe toţi însă i-a mirat chemarea lui Cosmin Contra din nou la echipa naţională, acolo unde nu a mai fost de la meciul Austria-România, 2-1, în 2009, cînd a fost căpitanul echipei. În timpul mandatului lui Răzvan Lucescu, fundaşul care tocmai a devenit liber de contract, nu fusese chemat niciodată la lot!

Accidentarea lui Săpunaru, pe care, se pare, Lucescu avea de gînd să-l folosească titular în meciurile cu Albania şi Belarus l-au lăsat pe Dănănae singurul fundaş dreapta dintre convocaţi. În discuţie ar mai intra şi Vasile Maftei, folosit de Dan Petrescu fundaş dreapta, dar în ultima vreme revenit în zona centrală.

Alesul pentru a-l suplini pe Săpunaru  a fost Cosmin Contra, fotbalistul care pînă la cei 35 de ani, pe care îi va împlini în decembrie, a adunat 72 de selecţii. Consacrat ca fundaş dreapta, Contra îşi pierduse locul de titular la Timişoara, iar cînd intra era folosit ca mijlocaş, pe dreapta sau în centru.

Iată care sînt fundaşii dreapta titulari la echipele din Liga 1:
Steaua - Emeghara
Dinamo - Scarlatache
Oţelul - Rîpă
Gaz Metan - Trtovac
Rapid - Duarte
Poli Timişoara - Scutaru
U Cluj - Unguruşan
FC Braşov - I. Voicu
CFR - Tony
U Craiova - Dănănae
Unirea Urziceni - E. Nicu
Sportul - Ciupe
Gloria Bistriţa - Săceanu
FC Vaslui - Milanov
FCM Tg Mureş - D. Matei
Astra - Măţel
Victoria Brăneşti - Maghici
Pandurii - G. Matei

Ce crezi? Este Contra cea mai bună soluţie în acest moment sau trebuia chemat un alt jucător? Comentează lotul de 23 pentru primele două partide oficiale din preliminariile pentru Euro 2012, din Ucraina şi Polonia!

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.