Liga 1

Becali: "Ce-a spus Ilie despre Dorel Stoica e lege! Să plece, dar vreau 100.000 de euro!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a comentat situaţia lui Dorel Stoica, despre care antrenorul Ilie Dumitrescu a spus că nu se mai bazează.

"La cîte a făcut Ilie pentru mine, măcar atîta lucru să fac şi eu: ce-a spus el despre Dorel Stoica e lege.

Piţurcă nu face aşa ceva, să-i spună să nu joace. Cred că Dorel este un om corect şi l-a afectat despărţirea de Piţurcă.

Piţi putea doar să-i fi spus "Dorele, oriunde mă duc, te iau cu mine", dar nu să nu joace. Eu am vorbit cu Piţi şi i-am zis că, dacă cumva va trebui să plătească Dorel milionul acela de euro, îi voi da eu banii, şi să-i

transmită şi jucătorului. Un fotbalist care a venit la mine liber, poate pleca liber oricînd vrea el.

Ilie m-a sunat şi mi-a zis vezi ce faci cu Dorel, discută cu el, nu mi-a plăcut atitudinea lui de la primul meci, cu Brăneşti. Eu i-am zis că Dorel e serios, îmi place. Ne-am întîlnit toţi trei şi am vorbit, cu lacrimi în ochi mi-a zis că îl jignim dacă facem vreo aluzie la prestaţia lui. Eu cred 100% că el era afectat. Ilie a zis că atunci să se ducă după Piţurcă.

Cu Grasshopper, la Zurich, Ilie era înnebunit şi voia să-l schimbe după 15 minute, pentru că dădea nişte mingi greşite. Atunci mi-a zis că nu mai contează pe el.

Eu îi dau drumul la orice oră, dar trebuie să recuperez 100.000 de euro prima de instalare. Să-l ia Mititelu, Piţurcă, oricine. Nu e nici o problemă", a zis Gigi Becali la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.