Campionate

S-a terminat luna de miere la Inter » Benitez furios

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul spaniol se plînge că patronul Moratti nu-i aduce achiziţiile cerute la Inter şi nu garantează pentru obiectivele echipei.



Eşecul de la Montecarlo şi evoluţia slabă din Supercupa Europei agită apele la Inter. Preşedintele Moratti şi-a exprimat iritarea pentru ratarea trofeului, ţintind indirect în Benitez. Antrenorul spaniol a înghiţit în sec pînă acum, dar a început să dea semne de nemulţumire.

Urmaşul lui Mourinho se simte frustrat, mai ales după ce Milan l-a luat pe Ibrahimovici. A cerut două achiziţii, un mijlocaş şi un atacant, dar n-a primit nimic. I s-a dat de înţeles că trebuie să se descurce cu ce i-a lăsat portughezul. Mascherano s-a dus la Barcelona, Kuyt stă la Liverpool, iar Benitez rămîne cu ochii în soare, plîngînd după rolul de manager din Anglia: "Fiecare antrenor vrea jucătorii pe care-i cunoaşte. Eu am zis ce nu-mi convine şi clubul va vedea ce-i de făcut". Mesajul este descifrat de La Stampa: "Dacă nu vom cîştiga nimic, e doar vina celor care n-au vrut întăriri. Eu v-am dat numele, alţii nu mă interesează!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.