Liga 1

Porumboiu: "Mi-e frică să mă uit la clasament, mă ia cu ameţeală!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Porumboiu a explicat situaţia lui Lopez Caro şi nemulţumirile sale legate de jocul echipei.

 

"Lopez Caro este antrenorul echipei. Am avut o discuţie lungă împreună cu staff-ul tehnic şi administrativ  şi umrează să mai avem o nouă rundă de discuţii. De la vise frumoase am ajuns la coşmaruri! Echipa nu a jucat nimic, este fără vlagă, fără idei. Avem un joc pe care şi babele îl descifrează", a spus finanţatorul galben-verzilor.

 

"Este greu şi trist fiindcă ne-am pus atîtea speranţe. Sînt unii jucători  care nu au nici o treabă şi ne-am prăjit atre cu ei. Au venit cu surle şi trîmbiţe, dar sînt modeşti pentru ceea ce ne dorim noi. Sper să mai facem două, trei plombe. Sînt mai mult decît decepţionat, nu mai am acelaşi entuziasm. Unii au impresia că se comportă pe teren ca şi cum i-am trimite la salină. Nu sînt proaspeţi, însă sperăm să revenim pe drumul cel bun", a continuat Porumboiu.

"E păcat! Anul trecut echipa a terminat pe locul 3 şi a fost la un pas de titlu, iar acum mi-e şi frică să mă uit la clasament, mă ia cu ameţeală. Nemulţumirile fanilor sînt şi nemulţumirile mele. Sînt 5-6 care fac gălăgie, îi respect, să strige ce doresc, dar să nu pună mîna pe antrenor", a spus Porumboiu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.