Liga 1

Sabău e înlocuitorul lui Caro! » Se mulţumeşte cu 300.000 de euro?

Articol de Corina Marinaş, Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Porumboiu a ales deja înlocuitorul lui Lopez Caro. Ca şi demis, spaniolul îşi mai negociază doar banii pe care-i va lua drept despăgubire.



Aventura în Liga 1 a lui Juan Ramon Lopez Caro e ca şi încheiată după doar două luni. Cu numai 5 puncte cîştigate în 6 partide şi cu un joc extrem de slab, fostul "galactic" l-a scos definitiv din sărite pe Adrian Porumboiu, care-l vrea plecat cît mai repede.

Boss-ul moldovenilor l-a băgat ieri în şedinţă pe Caro vreme de trei ore, timp în care au discutat pe seama rezilierii angajamentului. Porumboiu i-a propus 300.000 de euro pentru ruperea înţelegerii ce expiră în 2013, dar ibericul a refuzat. Clauza de reziliere strecurată chiar de patron în contract e de un milion de euro!

Seara, tot Caro a condus antrenamentul, departe de ochii suporterilor care s-au strîns la stadion pentru a protesta. După şedinţa de pregătire, Porumboiu urma să aibă o nouă întîlnire cu spaniolul.

Pînă la lămurirea situaţiei, finanţatorul galben-verzilor a găsit deja înlocuitorul lui Caro. Surse autorizate spun că e vorba de Ioan Ovidiu Sabău, cu care s-a mai tratat şi astă-vară. Pe lista moldovenilor s-au mai aflat Petre Grigoraş şi Viorel Hizo.


"Orice e posibil! Se poate ca raporturile cu Lopez Caro să se întrerupă. Înlocuitor există pentru toată lumea"
Adrian Porumboiu, la emisiunea Fotbal Club

"Nu avem nici o idee de joc. Jocul nostru e atît de previzibil, încît şi babele îl descifrează"
Adrian Porumboiu, finanţator FC Vaslui

I-a certat pe jucători
Înaintea antrenamentului de aseară, Adrian Porumboiu a fost în vestiarul echipei pentru a discuta cu jucătorii. Finanţatorul moldovenilor i-a desfiinţat pe fotbalişti, cărora le pregăteşte sancţiuni financiare. "Vom analiza şi vom decide ce pedepse vor primi jucătorii", a spus Porumboiu. Acesta a discutat cu fanii pentru a-i linişti. După ce va scăpa de Lopez Caro, Porumboiu îi va da afară şi pe favoriţii acestuia, Campano, Rivas şi Adailton.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.