Tenis

Ilie Năstase: "România este o junglă! Nu sînt mîndru de ce am făcut"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul tenismen Ilie Năstase a vorbit pentru prima dată după incidentul în care a fost implicat la Timişoara, atunci cînd a înjurat o jurnalistă care-l filma pe străzile din Timişoara. Năstase recunoaşte că a greşit şi regretă acel moment, dar crede că ceea ce se întîmplă în România este o junglă.


"E greu de digerat din ceea ce se întîmplă în junga din România. Mi se pare ceva incredibil ceea ce se întîmplă aici. Mi-am dat seama că dacă sînt normal după regulile din Franţa, mă simţeam umilit. Mi-a părut rău ce am făcut şi sînt sigur că nu ea e de vină, ci cei care au trimis-o. Nu sînt mîndru de ce am făcut, nu trebuia să reacţionez aşa, dar asta e, s-a întîmplat. Mi s-a întîmplat la Costineşti ca două domnişoare să-mi facă o poză şi să mă trezesc cu ea peste 2-3 zile într-un ziar de scandal. În România nu sînt reguli şi mi-e greu să mă obişnuiesc", a precizat Năstase la emisiunea Naşul de la B1 TV.


Năstase a continuat să detalieze ceea se s-a întîmplat în aceea seară la Timişoara: "Sînt sigur că m-au urmărit de cînd am ajuns la pe aeroport, am fost să mănînc împreună cu prietena mea, iar în momentul în care am ieşit m-am trezit cu tipa respectivă care mă filma. Totul s-a întîmplat acum o lună, de atunci am mai fost de două-trei ori în Timişoara şi nu s-a mai întîmplat nimic. Domnişoara respectivă nu s-a recomandat şi nu înţeleg de ce eram obligat să răspund unor întrebări puse pe stradă de o persoană necunoscută".

Fostul jucător roman de tenis Ilie Năstase (64 de ani) a fost inclus intr-un top al sportivilor care au avut cele mai multe relaţii sexuale. ''Nasty'', care a divorţat recent de Amalia, trăieşte acum o frumoasă poveste de dragoste cu Brigitte Sfăt (33 de ani), fost “iepuraş” Playboy. Ierarhia este dominată autoritar de fostul baschetbalist Wilt Chamberlain, care a mărturisit că a avut relaţii sexuale cu peste 20.000 de femei, informeaza site-ul ziarului Libertatea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.