EURO 2012

Fanii au încurajat "naţionala" la primul antrenament de la Piatra Neamţ » 300 la 13 grade Celsius

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pe un frig ascuţit, 300 de "spartani", fani din Piatra- Neamţ, au venit să vadă "naţionala" lui Răzvan la primul antrenament dinaintea startului CE 2012


"Tricolorii" rămîn iubiţi în Moldova! Dovadă cei 300 de suporteri veniţi aseară pentru a-i vedea la prima şedinţă susţinută pe stadionul Ceahlăul pe oamenii lui Răzvan Lucescu.

Au întîrziat. Şi ce dacă?
Antrenamentul ar fi trebuit să înceapă la 18:30, însă primii paşi pe gazon au fost făcuţi abia 30 de minute mai tîrziu. Deşi la Piatra-Neamţ toamna s-a instalat serios, aseară erau doar 13 grade, oamenii au avut răbdare. Îmbrăcaţi cu haine de iarnă, aceştia i-au primit cu aplauze pe cei care mîine vor începe contra Albaniei o nouă campanie de calificare. "Tricolorii" au răspuns cu zîmbete şi i-au salutat pe cei din tribune.

Gazon perfect
Gazdele din Piatra-Neamţ le oferă celor de la "naţională" cele mai bune condiţii. Terenul, pe care nu a mai intrat nimeni de o lună şi jumătate, e de un verde crud şi fără denivelări. După ploaia de ieri, gazonul e destul de moale. De altfel, Răzvan Lucescu le-a spus celor de la clubul Ceahlăul că nicăieri în ţară echipa nu ar fi avut parte de condiţii mai bune.

Chivu fără cască
Aseară s-a pregătit alături de colegii săi şi căpitanul Cristi Chivu. Suspendat pentru partida de mîine seară, fundaşul lui Inter a fost folosit în echipa rezervelor, făcînd cuplu cu Marius Constantin, convocat de urgenţă în locul accidentatului Dănănae. El s-a antrenat fără casca de protecţie, pe care o foloseşte după accidentul din ianuarie.


Echipa probabilă
Lobonţ - Contra, Tamaş, Rădoi, Raţ - Torje, Cociş, Florescu, Deac - D. Niculae, Marica


ADVERSARI Albanezii, test secret
Reprezentativa Albaniei a susţinut marţi un joc-şcoală cu porţile închise, la Durres, contra echipei de prima ligă Apollonia. Selecţionerul Josip Kuze a început partida în formula: Beqaj - Dallku, Cana, Curri, Vangjeli - Lika - Skela, Bulku, Agolli - Salhi - Bogdani. Meciul s-a terminat la egalitate, 1-1. Pentru adversarii noştri de mîine seară a marcat Sali. Echipa Albaniei ajunge astăzi la Piatra-Neamţ.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.