Tenis

Favorita principală de la US Open a trecut categoric în turul 3 » Necruţătoarea Caro

Articol de Luminiţa Paul  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Caroline Wozniacki s-a calificat ieri în turul al treilea după o victorie cu 6-0, 6-0. Kai-Chen Chang din Taipei nu a reuşit să-i smulgă danezei nici măcar un game.



US Open e turneul unde tînăra Caroline (20 de ani) a reuşit anul trecut să spargă gheaţa. A ajuns în prima finală de Mare Şlem a carierei, pierdută în faţa lui Kim Clijsters. Acum, la 12 luni distanţă, lumea o consideră pe daneză drept una dintre cele mai îndreptăţite pretendente la cucerirea trofeului. E cap de serie numărul unu, vine după un sezon de vară pe hard consistent şi pare mai decisă ca niciodată.

Ieri, Caro şi-a continuat campania cu a doua bătălie cîştigată. Una care a părut mai uşoară decît oricare alta. Întîlnind-o pe Kai-Chen Chang din Taipei, a doua jucătoare a lumii n-a lăsat nimic de la ea. Adică nici un game. E primul scor de 6-0, 6-0, doi covrigei, de la ediţia actuală a Open-ului american. Meciul a durat 47 de minute, timp în care Wozniacki a reuşit 52 de puncte, faţă de numai 24 ale adversarei. Ca de obicei, a rămas la o cifră mică a greşelilor neforţate, lăsînd-o pe adversară să puncteze din greu la acest capitol. În plus, nordica a gestionat excelent primul serviciu, atît ca frecvenţă, cît şi ca eficacitate: 76 la sută în ambele cazuri.

În mod ironic, următoarea adversară a lui Wozniacki este tot o jucătoare din Taipei, cu nume asemănător cu al învinsei de ieri: Yung-Jan Chan. Poate ea va reuşi mai mult!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.