Liga 1

Săpunaru, încă un "spirit" ţepuit de Rapid

Cristian Săpunaru, Săpunaru, Rapid, FC Porto

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

La trei luni după ce s-a întors la Porto, Rapid nu i-a achitat lui Săpunaru restanţele financiare în valoare de 16.000 de euro


Cristi Săpunaru (26 de ani) a plecat de 3 luni din Giuleşti, însă nu şi-a primit nici acum restanţele financiare pe care clubul le avea la el în momentul despărţirii. Fundaşul dreapta are de încasat de la Rapid 16.000 de euro.

Surse din cadrul clubului susţin că cel care nu vrea să-i dea banii e chiar preşedintele Dinu Gheorghe. Motivul? "La meciul nostru din penultima etapă, de la Braşov, Dinu Gheorghe a auzit pe culoar un fotbalist de la noi care îi reproşa lui <Vamă> că se dă mare rapidist, dar în schimb le-a cerut ardelenilor să ne <omoare>. Crede că Săpunaru a fost acela. Acum, vrea să se răzbune", au explicat sursele Gazetei. Apropiaţii fotbalistului susţin că preşedintele executiv i-a promis iniţial că-l va plăti, dar că de două luni "Vamă" refuză să-i mai răspundă la telefon.

"E copia fidelă a spiritului rapidist"
Săpunaru nu e primul jucător important care pleacă din Grant şi nu-şi primeşte restanţele financiare. În trecut, alb-vişiniii au procedat la fel şi cu alţi fotbalişti emblematici: Nae Stanciu, Daniel Pancu sau Daniel Niculae. În urmă cu trei luni, George Copos declara despre internaţionalul român: "Cristi e copia fidelă a spiritului rapidist. Aţi văzut cum s-a aruncat cu capul în crampoanele adversarului pentru a marca? Dacă am mai fi avut 5 ca el, am fi fost departe!".


10 meciuri a jucat Săpunaru pentru Rapid în returul sezonului trecut, toate ca titular

6,41 a fost media notelor GSP a lui Săpunaru, cea mai mare dintre toţi giuleştenii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.