EURO 2012

Galerie specială pentru Ciprian Marica la Piatra Neamţ

Articol de Ionuţ Petrişor, Viorel Tudorache   —  sâmbătă, 04 septembrie 2010

Marica a invitat la meci 11 copii din Suceava, proveniţi din familii sinistrate de inundaţii





Atacantul lui VfB Stuttgart a fost profund impresionat de drama unor copii din satul Zamostea, judeţul Suceava, rămaşi fără case din cauza inundaţiilor care au răvăşit Moldova în vară. "Marica a aflat de la televizor de drama acestor puşti şi s-a oferit să-i ajute. Împreună cu Organizaţia Non-Guvernamentală Salvaţi Copiii i-a dus la mare, la Eforie Sud, iar acum le-a oferit bucuria de a vedea un meci al <naţionalei>. E un om excepţional, cu o inimă uriaşă!", a spus Corina Belcleanu, profesoara care i-a însoţit la Piatra Neamţ pe micuţii fani ai lui Marica.



Chiar dacă nu mai fuseseră pe nici un stadion pînă la meciul de aseară, cei 11 copii, cu vîrste cuprinse între 7 şi 16 ani, au venit pregătiţi. Cu seminţe, dar şi cu un banner de încurajare pentru idolul lor: "Hai Marica!".

Ionuţ Fetcu, 7 ani, se uita spre teren, dar cu gîndul era tot acasă, unde părinţii lui muncesc din greu să repare ce a distrus viitura. "Îi mulţumesc lui nenea Marica pentru tot ce a făcut pentru noi, sper să nu mai vină însă apa peste casa noastră. E tare greu!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.