Liga 1

Avocaţii ameninţă cu măsuri împotriva Vasluiului. Damian: "Să ia măsuri de costume!"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Juan Ramon Lopez Caro, prin vocea avocatului Josep Vandellos şi a casei de avocatură Chiuariu &Asociaţii, ameninţă cu luarea de măsuri împotriva celor care nu au ţinut cont de programul transmis clubului prin fax şi i-au lăsat pe jucători să se antreneze deşi le-a dat liber în aceest weekend.

“Am transmis un fax clubului prin care se indica că nu trebuie efectuat un antrenament la sfîrşit de săptămînă, dat fiind că nu este prevăzut, şi că o conduită contrară ar constitui o încălcare din partea clubului a contractului cu domnul Lopez Caro. În plus, se indica faptul că lunea viitoare, la ora 10.30, urma să aibă loc antrenamentul, conform programului stabilit. Dacă se confirmă informaţiile apărute, potrivit cărora clubul a semnat cu alt antrenor şi că acesta, sau altcineva, a antrenat echipa la sfîrşit de săptămînă, aceasta echivalează cu o încălcare gravă a contractului din partea clubului şi, faţă de această situaţie, vom lua măsuri legale care se impun”, sînt menţiunile făcute în comunicatul emis de casa de avocatură Chiuariu & Asociaţii.

În replică, preşedintele Vasluiului, Ciprian Damian, precizează că o casă de avocatură nu poate impune ordine unui club de fotbal, care este direct subordonat unei structuri sportive, în speţă FRF: “Pot lua măsuri la costumele jucătorilor, fiindcă altceva nu pot să facă. Jucătorii, din proprie iniţiativă, s-au antrenat în aceste zile! Pe Lopez Caro îl aşteptăm în continuare la antrenamente. Este antrenorul Vasluiului şi nu ne vom opune în a-şi exercita atribuţiile pe care le are”, a spus Ciprian Damian.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.