Liga 1

Dinamo şi Unirea s-au înţeles pentru Maftei » Lipseşte doar semnătura

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Răspunsul final al lui Maftei (29 de ani) e aşteptat pîimîine. Dinamo şi Urziceni s-au pus, în principiu, de acord.


Dinamo şi Unirea Urziceni s-au înţeles pentru pentru trecerea lui Maftei în Ştefan cel Mare. Acum mai e nevoie doar de acordul şi de semnătura fotbalistului, aspecte ce pot fi rezolvate miercuri, după ce fundaşul se va fi întors cu "naţionala" din Belarus.

Sîmbătă, Gazeta a scris că Maftei le-a spus apropiaţilor că se gîndeşte serios să accepte oferta "cîinilor", după eşecul tratativelor cu Kuban şi ezitările Rapidului.

În schimbul lui Maftei, roş-albii ar trebui să achite în jur de 100.000 de euro şi să-i cedeze la Urziceni pe Dolha, Homei şi Maksumici. Fostul căpitan al Rapidului, club la care a activat un deceniu, va avea un contract stagional de 144.000 de euro în Ştefan cel Mare. Va prelua, practic, salariul brazilianului Helder, plecat la Timişoara.

7 fundaşi centrali are acum în lot Andone: Moţi, Goian, Grigore, Garat, Scarlatache, Diabate şi Maksumici. Maftei poate juca şi fundaş dreapta, şi închizător


Golanski, refuzat
Fundaşul dreapta Pawel Golanski (28 de ani) le-a fost propus şefilor din Ştefan cel Mare, însă roş-albii nu au agreat varianta aducerii polonezului. Ex-stelistul e liber de contract, dar a cerut 15.000 de euro pe lună, plus o sumă importantă la semnarea acordului. "Cîinii" n-au uitat că Golanski a făcut gesturi obscene la ultimul derby Dinamo - Steaua (2-0), după ce-a fost eliminat în minutul 66.

2-2 la Gaziantep
În premieră de la revenirea în Ştefan cel Mare, Dănciulescu a marcat pentru Dinamo, chiar dacă a făcut-o într-un amical. Fotbalistul a înscris în minutul 58 al meciului cu Gaziantepspor, după ce o făcuse şi Marius Niculae (48), dar partida de sîmbătă s-a terminat la egalitate, 2-2. "Mai am pînă cînd voi fi pe deplin mulţumit de mine", a zis Danciu. Andone a început în Turcia cu G. Curcă - Rubio, Moţi, Garat, Diabate - Ad. Cristea, D. Kone, N'Doye, C. Munteanu - A. Cristea, M. Niculae. Au mai jucat Bălgrădean, Dănciulescu, Scarlatache, L. Goian şi Păun.

Ultima strigare la Cardoso
Dinamoviştii le-au lăsat timp pînă mîine celor de la Pandurii să ofere un răspuns final în litigiul dintre cele două cluburi. "Ori nu-l daţi pe Cardoso, ori ne plătiţi restanţa de 550.000 de euro. Altfel, vă reclamăm la LPF şi nu veţi fi programaţi etapa viitoare, la meciul cu Craiova", le-au transmis "cîinii".


- Roş-albii au revenit aseară din Turcia, după 7 ore petrecute pe ruta Gaziantep - Istanbul - Bucureşti, iar astăzi vor avea liber. De mîine pregătesc meciul de la Braşov, de duminică.
- Rubio ar trebui să semneze azi contractul ce-i va aduce un salariu lunar de 10.000 de euro. Dacă refuză, Borcea ar vrea să-i propună din nou lui Contra (34 de ani) să revină în Ştefan cel Mare.
- Ultima ofertă a "cîinilor" pentru Brandan: 100.000 de euro la semnătură şi 180.000 de euro pe an.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.