Liga 1

Primă specială la Dinamo » 10.000 de euro dacă nu se ia gol!

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru a-şi stimula echipa, Ioan Andone vrea să dea prime din propriul buzunar după meciurile în care poarta "cîinilor" nu e perforată.



Andone umblă la propria puşculiţă, doar-doar va reuşi să vadă un meci în care Dinamo nu ia gol. "Cîinii" n-au scăpat fără gol primit în ultimele 9 partide, iar apărarea roş-albilor e cea mai slabă din campionat. Povestea s-a repetat sîmbătă, la amicalul din Turcia, 2-2 cu Gaziantep.

Pentru încredere
"Fălcosul" a intensificat antrenamentele specifice pentru defensivă, dar s-a gîndit şi la o variantă aparte pentru stimularea propriilor jucători. Va plăti din buzunarul lui 10.000 de euro la fiecare partidă la finalul căreia poarta lui Dinamo va fi intactă. "A-ncercat toate variantele, o face şi pe asta doar să le dea încredere băieţilor. Prima oportunitate se iveşte duminică seară, atunci cînd jucăm la Braşov", au povestit oficialii roş-albilor.

Jucătorii i s-au plîns lui Andone că sînt blocaţi psihic: "Dacă luăm un gol, ne dispare încrederea în noi şi de-aia greşim mai departe".


2,3 goluri pe meci au primit în medie "cîinii" în acest debut de sezon în campionat

1 meci din 10 oficiale, în toate competiţiile, a avut Dinamo fără să primească nici un gol: 2-0 la Chişinău, cu Olimpia Bălţi, prima partidă a sezonului


"Cred că o să mă îmbolnăvesc din cauza apărării! Nu ştiu ce să mai fac pentru a termina un meci fără gol primit!"
Ioan Andone, acum 10 zile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.