EURO 2012

George Florescu face apel la suporterii naţionalei pe facebook: "Oferiţi-ne sprijin şi vă vom răsplăti!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

George Florescu, poate cel mai criticat jucător al echipei naţionale după egalul ca Albania, face un apel la adresa suporterilor români înainte de partida cu Belarus.



Acesta a lăsat ieri seară un mesaj pe contul său de facebook: "E momentul în care avem nevoie de voi. Avem nevoie ca ROMÂNII să strîngă pumnii şi să creadă într-o victorie care ne-ar scoate din situaţia încordată în care ne aflăm".

Mijlocaşul lui Alania Vladikavkaz a fost ţinta principală a lui Victor Becali la finalul partidei cu Albania, scor 1-1. "Decît să mergem cu Florescu numărul 10, mai bine stăm acasă!", a tunat impresarul la GSP TV. De asemenea, fanii l-au văzut drept cel mai slab, primind nota 3, alături de colegul din linia mediană, Răzvan Cociş.

Florescu şi-a încheiat apelul cerînd sprijinul suporterilor şi cu o promisiune: "Mulţi sînt împotriva noastră aşa că fac apel la cei care se consideră a fi prietenii mei şi pe care eu îi consider prieteni şi sper măcar ca inimile lor să bată pentru 90 de minute la unison! Oferiţi-ne sprijin şi vă vom răsplăti cu recunoştinţă şi respect!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.