Liga 1

Bordeanu a venit la Dinamo cu gînduri mari: "Vreau să mai fiu o dată campion"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Valeriu Bordeanu (33 de ani), fundaş de bandă, a semnat ieri cu Dinamo.



Ieri, Dinamo a acoperit flancul stîng al defensivei prin transferul lui Valeriu Bordeanu, liber de contract după ce şi-a reziliat acordul cu Unirea Urziceni. Fundaşul de 33 de ani urma să semneze actele aseară, iar Andone i-a transmis deja programul echipei şi l-a chemat la antrenamentul din această după-amiază.

"Marţi mă prezint la pregătirile echipei, sînt bucuros că m-am înţeles cu Dinamo. Acum tot ce îmi doresc este să mai fiu o dată campion, după ce anul trecut am luat titlul cu Urziceni. O să mă antrenez cît pot de bine, o să-mi văd de treaba mea şi sper să fiu titular. Prin evoluţii vreau să răsplătesc încrederea roş-albilor", a zis Bordeanu pentru dinamovisti.ro.

După plecarea lui Pulhac la Alicante, "cîinii" rămăseseră cu variante subţiri pe postul de fundaş stînga: Bazzi şi Zie Diabate. Bordeanu, care poate juca şi fundaş dreapta, a fost pe placul dinamoviştilor şi pentru că le-a fost recomandat de cei ce-l cunosc drept "un tip muncitor, care nu pierde nopţile şi dă totul pe teren".

Dinamo este cel de-al zecelea club din cariera lui Bordeanu după Ceahlăul, Bucovina Suceava, Poli Iaşi, Steaua, Bacău, Rapid, Kuban Krasnodar, U Craiova şi Urziceni

95.000 de euro va fi salariul anual al lui Bordeanu în Ştefan cel Mare


A fost şi Petre Marin pe listă!

Pînă să bată palma cu Valeriu Bordeanu, dinamoviştii mai intraseră pe o pistă de la Unirea Urziceni. Petre Marin, liber de contract, a fost şi el o soluţie, însă cele două părţi nu au ajuns la un consens. Roş-albii nu au insistat prea mult şi pentru că Petre va împlini mîine 37 de ani!

Răzvan l-a propus pe Cristea la Rapid!
Dinamoviştii susţin că Răzvan Lucescu este cel care le-a recomandat rapidiştilor să-l transfere pe Andrei Cristea. Atacantul a refuzat oferta giuleştenilor. Lucescu junior e aproape de Giuleşti dacă ratează partida din Belarus. Roş-albii mai spun că alb-vişiniii i-au oferit, la schimb, pe Bornescu, Mardare şi Grigorie. Oricum, afacerea era greu de finalizat fiindcă portarul refuza să plece de la Rapid.

Apartament pentru "ciudatul" Brandan
Şi Andone a declarat că şi-l doreşte pe Brandan, totul depinzînd acum de argentinian. Ca să semneze cu Dinamo, fundaşului de 27 de ani i s-a oferit şi un apartament într-un complex rezidenţial dintr-o zonă centrală a Bucureştiului. Şefii roş-albilor susţin că este foarte greu de negociat cu sud-americanul: "Îşi schimbă frecvent ideile, de nu mai ştii ce vrea cu adevărat! Ceea ce e clar e că visul lui rămîne să plece cît mai curînd în străinătate".

Echipa în doliu
Dinamoviştii şi-au anulat antrenamentul din această dimineaţă pentru a fi prezenţi la înmormîntarea directorului pe probleme de securitate al clubului, Bogdan Raţiu, decedat la doar 39 de ani în urma unui atac cerebral. Toţi jucătorii, staff-ul tehnic şi conducătorii vor fi prezenţi, de la ora 11:30, la cimitirul Băneasa.


- Ioan Andone nu uită de unde a plecat: a sponsorizat ieri cu 80.000 de lei (aproximativ 20.000 de euro) centrul de juniori al lui FC Hunedoara, din liga a 3-a!
- Diabate ar putea fi împrumutat la Gloria Bistriţa, Unirea Urziceni sau Poli Iaşi.
- Fundaşul Mboussi nu intră în calculele primei echipe, rămîne de stabilit dacă Ionel Ganea îl va păstra la Dinamo 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.