Pariori.ro

Al Qaeda implicată în mafia pariurilor

Articol de Dan Bâra  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Scotland Yard a anchetat meciul de cricket Anglia-Pakistan şi a depistat că gruparea teroristă se finanţează şi din bani obţinuţi din meciuri trucate.



Un reporter al publicaţiei News of the World a reuşit să se infiltreze în cadrul unei organizaţii care se ocupă cu trucarea meciurilor pentru pariuri. Astfel, el i-a plătit 150.000 de lire sterline lui Mazhar Majeed, impresarul cîtorva dintre jucătorii din naţionala" de criket a Pakistanului, pentru organizarea unui meci trucat. Majeed a căzut în cursă!

Înregistrări telefonice
Acesta i-a mărturisit ziaristului că meciul amical de cricket dintre Anglia şi Pakistan, din august, va fi aranjat. Anglia a învins suspect cu 446-74. Jucătorii Mohammad Amir, Mohammad Asif şi căpitanul Salman Butt urmau să facă anumite greşeli în momente-cheie. Informaţiile au fost dezvăluite în presă, iar Scotland Yard a intrat pe fir.

Înregistrări telefonice au dezvăluit o altă "bombă": şeful reţelei implicate în acest gen de meciuri trucate este în acelaşi timp şi unul dintre finanţatorii grupării teroriste Al Qaeda.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.