EURO 2012

Ienei: "Dacă nu cîştigăm în Belarus calificarea e compromisă!"

Emerich Ienei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Emerich Ienei spune că a fost deranjat de prestaţia naţionalei României în meciul cu Albania, scor 1-1, mai mult decît de rezultatul în sine.

"Unii jucători de la echipa naţională trebuie să-şi arate valoarea. Fiecare are interes să joace cît mai bine, pentru ca preţul său să crească. Toţi sînt motivaţi să şteargă acea impresie proastă lasată la meciul cu Albania.

Stange e un antrenor valoros şi are o rigurozitate a neamţului cu care i-a putut ţine în frîu pe aceşti jucători, destul de valoroşi.

E prematur să discutăm despre înlocuirea lui Răzvan. Pe mine nu neapărat rezultatul m-a mîhnit, ci jocul echipei. Dacă nu cîştigăm în Belarus calificarea e compromisă!

Sigur, aria de selecţie nu e foarte ofertantă, dar avem fotbalişti valoroşi. Trebuia schimbată demult echipa şi pregătită pentru Campionatul European. Trebuia să avem un nucleu de 8-9 jucători şi alţi 2-3 în jurul lor.

Sînt jucători care nu merită să fie la echipa naţională. Chiar şi cum în lot există astfel de jucători", a spus Ienei la televiziunea sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.