Campionate

Campioana mondială, umilită la Buenos Aires » Argentina - Spania 4-1

messi, busquets, spania, argentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tiki-taka spaniolilor n-a mai funcţionat contra argentinienilor lui Sergio Batista. Cu o echipă întărită cu Cambiasso şi Zanetti, faţă de Mondial, sud-americanii au făcut spectacol cu Spania lui Xavi, învingînd-o cu 4-1.

 

Vezi AICI rezumatul VIDEO al partidei

Scorul a fost deschis de copilul Barcelonei, Lionel Messi, cu o scăriţă superbă peste Pepe Reina (10) pentru că la doar trei minute argentinianul Realului, Gonzalo Higuain să facă doi zero după ce l-a driblat pe acelaşi Reina şi a înscris în poarta goală. Portarul spaniol a confirmat că nu are un început de sezon tocmai bun după gafa din prima etapă de la Liverpool - Arsenal şi a comis-o din nou, alunecînd în faţa lui Tevez şi permiţîndu-i acestuia să facă 3-0 (34).

În partea secundă a partidei, sud-americanii au permis spaniolilor să preia controlul şi au preferat jocul de contraatac, dar Llorente a redus din diferenţă, în minutul 84, printr-un şut din întoarcere pentru ca Sergio Aguero să refacă diferenţa de trei goluri în minutele de prelungiri cu o lovitură de cap plasată lîngă bară (90+3).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.