Liga Campionilor

Schweinsteiger este netransferabil! Real Madrid a fost blocată de către nemţi

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Bastian Schweinsteiger a fost declarat netransferabil de către Bayern Munchen, adversara lui CFR Cluj din grupele Champions League.


Directorul sportiv al bavarezilor, Christian Nerlinger, a declarat astăzi celor de la Bild că nu se pune problema ca vedeta germanilor să ajungă la Real Madrid. "Nu contează ce speculaţii sînt referitoare la Bastian, el nu va pleca de la noi. Acest lucru se aplică şi la Lahm şi la oricare alt jucător pe care noi îl considerăm vital pentru viitorul grupării", a declarat Nerlinger.

Jose Mourinho a insistat foarte mult pentru semnarea unui precontract ca Schweinsteiger să vină din iarnă pe Santiago Bernabeu, însă munchenezii nu sînt de convins.


Bayern Munchen face parte din Grupa E a Ligii Campionilor, alături de CFR Cluj, AS Roma şi Basel, şi poate fi urmărită la lucru, începînd cu 14 septembrie la Dolce Sport. Noul canal Dolce Sport va transmite în direct în acest an opţiunea 2 a Ligii Campionilor. Opţiunile 2-8 vor putea fi văzute live online pe www.dolce-sport.ro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.