Liga 1

Clubul Pandurii a făcut recurs la decizia LPF. Se joacă meciul cu Universitatea?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 septembrie 2010

Clubul Pandurii Târgu Jiu a făcut recurs la decizia luată de Comisia de soluţionare a litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, care a respins cererea de revizuire a deciziei de neprogramare.

"După-amiază, la ora 17.00, avem recursul. Să sperăm că decizia Comisiei de Recurs să fie una favorabilă nouă şi conformă cu realitatea. Avem şanse să jucăm cu Craiova, mai sunt câteva zile şi sperăm să se rezolve această problemă", a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al clubului gorjean.

Pârvulescu exclude posibilitatea de a ajunge la o înţelegere cu Dinamo, mai ales că situaţia financiară a clubului nu e foarte bună: "Cu banii suntem şi noi cu probleme, vedeţi că toată lumea e în criză. Nu ne-am gândit la o înţelegere cu Dinamo, aşteptăm decizia Comisiei de Recurs".

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că partida Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova, din etapa a VII-a a Ligii I, nu se va disputa, deoarece gruparea gorjeană nu şi-a achitat o datorie de 500.000 de euro către clubul Dinamo Bucureşti în contul dezlegării atacantului Ilie Iordache.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.