Campionate

Ribery se ţine de farse :D » Vezi cum l-a păcălit pe Braafheid!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul lui Bayern i-a pus colegului Edson Braafheid sare şi piper în sucul de mere.



Franck Ribery a lăsat deja în urmă dezastrul de la Mondialul din Africa de Sud şi scandalul sexual în care a fost implicat. Şi-a regăsit buna dispoziţie şi, o dată cu aceasta, şi cheful de glume pe seama coechipierilor de la Bayern. Deunăzi, "victimă" i-a căzut fundaşul Edson Braafheid.

La masa de prînz, olandezul a simţit nevoia unui supliment şi s-a dus la bufet. Atît a aşteptat francezul. El a pornit glonţ spre masa olandezului, a luat sarea şi piperul şi i le-a turnat în paharul cu suc de mere. După care s-a întors la locul lui.

Cîteva minute mai tîrziu, fără să aibă habar ce "cocktail" i se pregătise, Braafheid a sorbit tacticos din pahar. Gustul ciudat al băuturii i-a indus imediat o senzaţie de greaţă şi a scuipat totul afară, în hohotele de rîs ale celorlaţi jucători.

Kahn i-a fost şi el "client"
Fostul portar al lui Bayern şi al "naţionalei" Germaniei, Oliver Kahn, s-a numărat la rîndu-i printre "clienţii" lui Ribery. Francezul s-a urcat pe acoperişul sediului clubului cu o găleată plină cu apă, iar în momentul în care Kahn a ieşit din clădire i-a turnat-o toată în cap.

Cu autobuzul pe trotuar
Nu toate glumele lui Ribery au avut şi un final reuşit. Într-un cantonament în Dubai, mijlocaşul s-a aşezat la volanul autocarului echipei, cu toţi coechipierii la bord. Dar a pierdut repede controlul gigantului şi s-a trezit cu el pe trotuar, după ce-a doborît şi două indicatoare de circulaţie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.