Campionate

Ibrahimovici: "Tricoul lui AC Milan este cel mai frumos purtat vreodată în cariera mea"

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fotbalistul care a cîştigat 3 titluri şi două Supercupe cu Inter Milano este duşmanul numărul 1 al acestui club. Zlatan Ibrahimovici a fost prezentat astăzi oficial de AC Milan, la Hotel Boscolo, şi a făcut o afirmaţie ce a scandalizat Italia: "Tricoul pe care îl arăt acum este cel mai frumos pe care l-am purtat vreodată în cariera mea. AC Milan va fi noua campioană a Italiei, are o formaţie mult mai bună decît Inter. Va fi incitant să joc împotriva fostei mele formaţii. Am cîştigat cîteva trofee pentru ea, dar la AC Milan vreau să cîştig şi mai multe. De-abia astept derby-ul! Va fi un duel interesant pe durata campionatului, însă, pînă la urmă, cred că vom învinge".

Suedezul a continuat cu declaraţiile de dragoste vizavi de noua sa echipă: "Fanii Barcelonei erau buni, dar cei ai lui Milan sînt de-a dreptul fantastici. Eu am vrut să ajung la AC Milan încă dinainte de a semna cu Inter Milano, acum cîţiva ani, dar nu s-a putut atunci. Am semnat cu un club fabulos, care are cîţiva fotbalişti-fenomen".

Robinho a fost mai temperat în declaraţii: "AC Milan este un club mare în fotbalul european, cu mulţi fotbalişti brazilieni, de aceea mi-a fost foarte uşor să fac această alegere. Plus că este clubul care m-a dorit cu adevărat. Sînt bucuros că sînt aici şi sper să demonstrez că merit să îmbrac tricoul lui Milan".

"Şi Zlatan, şi Robinho provin din ţări care au oferit mari fotbalişti lui AC Milan şi credem că amîndoi ne vor ajuta să luăm titlul de campioni din nou"
Adriano Galliani, CEO Milan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.