Liga 1

Federaţia Spaniolă: "Cedric Vieville poate lucra ca preparator fizic cu orice echipă de fotbal profesionistă"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Avocatul spaniol Josep Vandellos respinge acuzaţiile potrivit cărora preparatorul fizic Cedric Vieville nu are atestat. Vandellos precizează că acesta este licenţiat al Universităţii Lleida în educaţie fizică, iar federaţia spaniolă a emis un certificat care confirmă capacitatea sa profesională.

"Ca urmare a afirmaţiilor neadevărate şi denigratorii apărute în presă pe parcursul ultimelor zile cu privire la presupusa lipsă a calificării profesionale a domnului Cedric Vieville ca preparator fizic pentru fotbal profesionist, ne vedem obligaţi să emitem prezentul comunicat pentru a dezminţi aceste informaţii false şi pentru a dovedi contrariul.

1. Domnul Cedric Vieville este, din anul 1998, licenţiat al Universităţii Lleida în educaţie fizică, avînd specializare în fotbal.

2. În acest sens, cu scopul de a termina definitiv cu informaţiile neadevărate publicate în presă, Real Federacion Espanola de Futbol a emis, în data de 8 septembrie 2010, un certificat oficial ce atestă capacitatea profesională a domnului Cedric Vieville pentru a lucra ca preparator fizic cu orice echipă de fotbal profesionistă. Ataşăm prezentului comunicat documentele doveditoare", scrie în comunicatul semnat de  Josep Vandellos, avocat colaborator al „Chiuariu şi Asociaţii” SCA.

Preparatorul fizic al Vasluiului a fost suspendat din funcţie după ce Federaţia Română de fotbal l-a somat să aducă acte doveditoare că se poate ocupa de pregătirea fizică a unui club din prima ligă. În dosarul depus la FRF Vieville a depus doar o diplomă care atestă că poate pregăti doar amatori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.