Liga 1

Ilie Dumitrescu: "Diseară îi aştept pe Marinescu şi Brandan la antrenament"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat că jucătorii Pablo Brandan şi Laurenţiu Marinescu, de la Unirea Urziceni, au fost transferaţi la gruparea "roş-albastră".

"S-a rezolvat transferul lui Brandan. S-a ajuns la o înţelegere şi pentru venirea lui Marinescu la Steaua. Asta seară ei vor face primul antrenament la Steaua", a spus Ilie Dumitrescu.

Negocierile pentru transferul argentinianului Pablo Brandan au durat mai multe zile, jucătorul fiind nemulţumit de contractul care i se oferea de către gruparea "roş-albastră". În privinţa mijlocaşului Laurenţiu Marinescu, deşi jucătorul şi-a dat de mai mult timp acordul să evolueze pentru Steaua, echipa Chimia Brazi, din Liga a III-a, care deţine 25 la sută din drepturile asupra lui, nu era de acord cu transferul acestuia la gruparea "roş-albastră".

Steaua a mai transferat de la Unirea Urziceni încă cinci jucători în ultima săptămână: George Galamaz, Marius Onofraş, Marius Bilaşco, Iulian Apostol şi Ricardo. În schimb, Steaua a oferit clubului Unirea Urziceni mai mulţi jucători de la echipa a doua a clubului, dar şi pe mijlocaşul Andrei Ionescu, care se afla în lotul primei echipe.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.