Liga 1

Maftei: "Victorie cît un campionat"

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maftei a spus că Unirea a cîştigat datorită dăruirii din teren, i-a felicitat pe puştii de la Steaua II şi a trimis săgeţi în direcţia lui Dinu Gheorghe



- Vasile, fericit?
- Vă imaginaţi că da. Cînd baţi Steaua cu o echipă adunată în ultimele două zile, e ceva incredibil. Nu greşesc cînd spun că e o victorie cît un campionat. Dăruirea a fost atuul nostru principal.

- Te-au deranjat suspiciunile de dinaintea meciului că aţi devenit Steaua II?
- Exclus să fim aşa ceva, pentru că altfel nu-l mai vedeaţi pe Maftei jucînd aici. Am dovedit că sîntem profesionişti sută la sută şi chiar ţin să-i felicit pe aceşti copii de la Steaua II care au dovedit calitate, onoare şi demnitate.

- Dinu Gheorge a spus înainte de joc că dacă Maftei va juca la Unirea, Steaua nu va cîştiga. O să-l cinsteşti că ţi-a purtat noroc?
- Tot eu să-l cinstesc? Dacă avea atîta încredere în mine... Ştiţi voi mai bine. Să mă felicite după meci se vor găsi mulţi, cu propuneri de transfer mai puţini. Şi întorcîndu-mă la domnul Gheorghe, dacă mă aprecia atît de mult, nu m-ar fi lăsat să ajung aici.


"După acest meci am pierdut locul 1 la categoria <proştii proştilor>, Steaua a preluat tricoul galben. :) Noi eram în top după ce am păţit cu Dinamo, dar în această seară, lucrurile s-au schimbat"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.