Liga 1

Semedo: "Ce ne motivează? Plăcerea fotbalului!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marcatorul singurului gol al partidei Unirea Urziceni - Steaua, Antonio Semedo, a declarat că jucătorii care au mai rămas la Unirea Urziceni sunt motivaţi doar de farmecul jocului.

Întrebat ce îi motivează pe jucătorii echipei Unirea Urziceni, Semedo a răspuns: "Plăcerea fotbalului".

Fost atacant al echipei Steaua, Semedo i-a lăudat pe jucătorii veniţi la Unirea Urziceni chiar de la Steaua II. "Copiii au jucat foarte bine. Cred că a fost cel mai bun meci al lor, al copiilor de la Steaua II", a mai spus el, conform Mediafax.

Semedo a ţinut să le ureze succes jucătorilor stelişti în partida pe care aceştia o vor disputa, joi, în Liga Europa, la Liverpool.

Din echipa care a început campionatul la Unirea Urziceni au evoluat şase jucători în partida cu Steaua, printre care şi Antonio Semedo.

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Unirea Urziceni, într-un meci contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, înregistrând prima înfrângere în acest sezon în campionatul României.

La Steaua au evoluat cinci jucători care etapa precedentă erau legitimaţi la Unirea Urziceni: George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofraş, Marius Bilaşco şi Iulian Apostol, în timp ce la gruparea ialomiţeană au jucat cinci fotbalişti care runda precedentă făceau parte din lotul Steaua II, Lupu, Muzac, R. Văduva, Toşca şi Bâtfoi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.