Liga 1

Maftei mai rămîne la Unirea » "Stă şi cu Dinamo"

Articol de Alexandru Răducanu, Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Maftei era aşteptat de azi la Rapid, însă şefii Stelei susţin că jucătorul va mai fi lăsat de giuleşteni la Urziceni pentru a încurca şi echipa din Ştefan cel Mare.



Revenirea lui Vasile Maftei (29 de ani) în Giuleşti, preconizată iniţial pentru azi, ar mai putea întîrzia două săptămîni!

"Ştiam că Maftei a semnat cu Rapid şi că a fost lăsat special de giuleşteni să joace şi cu noi pentru a ne încurca. În plus, am informaţii sigure că fotbalistul va mai rămîne la Urziceni, rapidiştii vor ca el să ajute Unirea să nu piardă la Dinamo!", a anunţat aseară preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam, la GSP TV.

Varianta stelistă e infirmată chiar de Maftei, care a lăsat de înţeles că nu a ajuns la un acord cu Rapidul. Jucătorul a izbucnit sîmbătă seară, după Urziceni - Steaua (1-0), supărat că discuţiile cu giuleştenii tergiversează, şi l-a "înţepat" pe "Vamă". "Dacă m-am gîndit la Rapid cît timp am jucat cu Steaua? Dar ce, Dinu Gheorghe s-a gîndit la mine, ca să mă gîndesc şi eu la dînsul?!", a spus fundaşul de 29 de ani. Apoi a adăugat: "Dinamo? Niciodată să nu spui niciodată".

Mai mult, Dinamo a reintrat în cursă şi încearcă să-l deturneze pe ultima sută. Şefii din Ştefan cel Mare urmează ca azi să facă o nouă ofertă lui Dumitru Bucşaru, care va include şi jucători la schimb.


"Aştept în continuare oferte, am încă posibilitatea de a mă transfera"
Vasile Maftei, fundaş Urziceni

"Maftei e jucătorul pe care mi l-am dorit dintotdeauna, am ţinut tot timpul legătura. E un fotbalist exponenţial pentru Rapid"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

"I-am propus un contract pe 5 ani lui Maftei. Deocamdată, jucătorul ne-a refuzat din considerente personale"
Ioan Andone, antrenor Dinamo


GAZETA DE DUMINICĂ
După Maftei urmează Rusescu
Gazeta Sporturilor a informat în numărul său de ieri asupra mecanismului prin care Vasile Maftei mai poate ajunge la Rapid chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat vineri. La LPF au fost depuse chiar în ultima zi de mercato acte prin care fotbalistul urmează să fie declarat liber de contract pentru a putea apoi să semneze cu echipa lui Şumudică. Şi Raul Rusescu (22 de ani) are depus memoriu la Ligă pentru a deveni liber! După ce îl vor rezolva pe Maftei, giuleştenii vor apela la aceeaşi strategie pentru aducerea vîrfului ialomiţean. (George Şeitan)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.