Liga 1

Paszkany şi-a desfiinţat jucătorii: "Nu mă luaţi de fraier!" :X

Articol de Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vestiarul campioanei desfiinţat de Paszkany în 45 de minute. Patronul lui CFR le-a promis jucătorilor un antrenament de 10 ore dacă nu bat Basel, miercuri, la debutul în noua ediţie de Champions League.


Arpad Paszkany s-a ţinut de cuvînt şi sîmbătă seara i-a băgat în şedinţă pe jucătorii campioanei după dezastrul din Giuleşti, 0-2 cu Rapid.

Extrem de nervos, patronul lui CFR a intrat în vestiar şi timp de 45 de minute i-a desfiinţat pe fotbalişti, în cel mai dur monolog din ultima perioadă. "Nu mai accept să fiu bătaia de joc a nimănui! Să nu mă luaţi de fraier, ştiu care e marca preferată de coniac a unora dintre voi! M-am săturat să primesc semnale cu chefuri ţinute pînă la 5 dimineaţa! Dacă nu văd atitudine cu Basel, o să mă ocup eu personal de programul echipei şi veţi sta 10 ore la antrenament!", a tunat Paszkany.

Bossul din Gruia le-a transmis apoi un ultimatum. "Dacă nu veţi cîştiga următoarele trei meciuri, cu Basel, Mureş şi U Cluj, puteţi să uitaţi că aveţi de primit vreun ban de la mine. Cînd veţi ajunge pe locul 1, atunci vom mai putea vorbi de salarii şi prime achitate la timp", a conchis patronul feroviarilor.

Adversara clujenilor de miercuri, FC Basel, a terminat ieri la egalitate în campionat, 2-2, cu Young Boys Berna.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.