Liga 1

Mandorlini a fost demis aseară, Cîrţu va conduce Clujul în Ligă » Doi ani la CFR!

Articol de Dan Brie, Radu Bichiş  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru că a vrut să producă un şoc la echipă, Paszkany a negociat ieri şi l-a convins pe tehnicianul oltean să preia echipa.


Nimic nu a prevestit furtuna care s-a declanşat aseară pe banca lui CFR Cluj. Deşi a dat impresia că-l păstrează în funcţie pe Andrea Mandorlini pentru startul din Liga Campionilor, miercuri cu Basel, Arpad Paszkany l-a demis pe italian şi s-a înţeles rapid cu Sorin Cîrţu! Cum s-a ajuns la această mutare-şoc?

Tehnicianul oltean a ajuns la amiază la Cluj, s-a cazat la un hotel de cinci stele şi după doar două ore de discuţii cu patronul lui CFR a acceptat să semneze un contract pe doi ani şi să conducă echipa în Liga Campionilor. "Totul e rezolvat, CFR avea nevoie de un antrenor cu licenţă care să cunoască foarte bine Liga 1. Aşa s-a ajuns la soluţia Cîrţu, un antrenor cu mînă forte care să stăpînească un vestiar dezbinat", a explicat o sursă din conducerea clujenilor. Astăzi, Cîrţu va fi prezentat oficial şi va conduce primul antrenament din Gruia, urmînd să cîştige 150.000 de euro pe sezon.


303 zile a stat Andrea Mandorlini pe banca lui CFR Cluj, el fiind numit pe 13 noiembrie 2009

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.