Liga 1

După Kuyt, Steaua mai scapă de un pericol! Nici Torres nu va fi titular pe Anfield!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Integralist în partida cu Birmingham (0-0) de duminică, Fernando Torres va fi menajat de Roy Hodgson în meciul cu Steaua din Europa League pentru a fi în cea mai bună formă fizică la derby-ul cu Manchester United de la sfîrşitul săptămînii.

"Fernando va fi apt să joace 3 meciuri în 7 sau 8 zile în scurt timp, dar dacă pot să-l menajez, o voi face. Cît de greu ar fi să le cer permanent jucătorilor meu un efort atît de mare? Cînd va fi 100% recuperat fizic, va putea evolua fără nici un fel de problemă, dar încă nu este cazul.

Nu vreau să pierd fotbalişti aşa cum s-a întîmplat la Fulham, unde lotul era limitat numeric. Îi voi folosi pe Babel şi Ngog pentru a-i oferi lui Fernando odihna de care are nevoie. Depinde numai de ei să mă convingă că pot evolua constant în primul 11", a spus Hodgson.

Astfel, Torres va fi pe bancă în meciul de pe Anfield, contra Stelei, urmînd a începe ca titular cu Manchester United într-una dintre cele mai aşteptate întîlniri ale sezonului din Premier League. După Kuyt, accidentat la naţionala Olandei, internaţionaul spaniol este a doua absenţă importantă din primul 11 al lui Liverpool pentru debutul în C2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.